Over Studio Signaal

Studio Signaal is een creatief lab met enthousiaste specialisten in grafisch ontwerp, visualisatie van informatie en het oproepen van interactie. Met elkaar bieden we onze opdrachtgevers het complete en kloppende verhaal.

Studio Signaal werkt!

Wat doen we?
Kennisgedreven organisaties, overheid en onderwijs, hebben als doel ons vooruit te helpen door het delen van informatie en het opzetten van initatieven. Deze maken wij zichtbaar door de complexe inhoud te vertalen naar begrij­pelijke taal. Uitgewerkt in een toepassing waardoor de beoogde interactie ontstaat. Dat kan een infographic, animatie, website, brochure of flyer zijn. Druk­werk of digitaal, wij zorgen dat uw verhaal een helder signaal afgeeft.

“Jouw verhaal met een helder signaal”

Hoe werken we?
We werken graag nauw samen met onze opdrachtgevers. In de samenwerking komen we tot het optimale resultaat. Door analyse (uitvragen, goed luisteren, erdoorheen kijken) zoeken we de essentie van de opdracht of het project. Deze vertalen we in een ontwerp dat de informatie op een verfrissende manier overbrengt.

Concept, ontwerp en techniek lopen bij Studio Signaal organisch in elkaar over. Doordat we al jaren samenwerken, versterken deze expertises elkaar. Hierdoor kunnen we snel schakelen en maatwerk bieden. Bij Studio Signaal maken we van een idee een eindproduct.

Studio Signaal zijn wij

Carien

Visual designer
scherpe blik

Analytisch
Kritisch
Betrokken
Origineel
Bewust

Daisy

Online specialist
digitale alleskunner

Technisch
Spontaan
Vrolijk
Nieuwsgierig
Nauwkeurig

José

Visual designer
vormexpert

Scherpzinnig
Sprankelend
Eigen
Oplossingsgericht
Teamplayer

Studio Signaal is ook

Maaike

Maaike

versterkende verhalen

Jurjen

Jurjen

fotografie

Lonneke

Lonneke

statistiek & analyse

Partners

en vele anderen